張國榮誕生60週年

一把年紀,做左成日野,又熱熱地,企係核心的外圍唔容易,好開心遇到一班高質數的fans,一齊嗌Leslie,感覺係年少時係紅館一樣。Feel so GREAT!

2016-001

2016-002
我八點到,已入唔到場,同fans們一齊企係門外,秩序好好。目測前排企係度的fans一半同我差唔多年紀,後排坐草地個d就年青d

2016-004
就算熱辣辣企係出面,但feel到四周圍係真正fans。大家細細聲跟住唱,唔想騷擾拍緊片的fans。播"為你鍾情"時最感動呀!

2016-003
加埋我班同學,係咁係個whatsapps group chat講Leslie,將fans feel推高!

這個Video由Leslie Fans剪輯!據Red mission資料,場內有三千人,場外估計有千五到二千人,即全晚接近五千人,足有半個紅館!全晚秩序良好,怎不驕傲自己是Leslie Fans!

請即like"在途上"的Facebook及Instagam
Facebook:http://www.facebook.com/paulayangpage
Instagram ID: paulayang

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s