雲仙髮甲灣


很享受係日本揸車,係駕駛樂趣而唔係苦差
呢段係雲仙落山,準備上長崎自動車道的一段。髮甲灣,最享受係如何係加油、收油、拖brake之間落斜,盡量少踩brake令後座無咁chok
今次九州行,車程都係兩個鐘內,比北海道同四國下下兩三個鐘短,彎位也較少。今次經過九州自動車道、西九州自動車道、長崎自動車道,及一堆大路小路山路。自駕遊除左可以去d山卡拉地方外,行程也好自由

Please follow my IG http://instagram.com/travelnippon

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s